top of page
Businessmen

Over ons

Meer dan 25 jaar ervaring in 'level up' trajecten

Stand-Up Meeting

DGA’s, managing directors, bestuurders en/of managementteams van kleine, middelgrote of grote bedrijven en organisaties hebben af en toe behoefte aan een specialist die van buiten naar binnen kijkt.

 

GES beschikt over specialisten op het gebied van bedrijfskunde, communicatie, P&O en marketing & sales. Deze executives hebben allen ruime ervaring opgedaan bij kleine, middelgrote en grote nationale en internationale organisaties in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk en/of Duitsland.  

 

GES kan u adviseren bij de ontwikkeling en implementatie van een nieuw businessmodel, een volgende stap met uw onderneming of een oplossing zoeken voor een langslepend of acuut probleem.

Wij ondersteunen managementafdelingen, directies, aandeelhouders, alsook individuele specialisten en executives binnen het grootbedrijf en het MKB.

GES heeft een speciale afdeling voor familiebedrijven. Onze specialisten op dit gebied hebben zelf een achtergrond in een familiebedrijf en begrijpen de complexiteit en de geheel eigen dynamiek. 

De bedrijfsadviestrajecten zijn projectmatige interventies op het gebied van sales, marketing en/of operations. Hiernaast vullen we ook tijdelijke posities in op executive niveau. Dit kunnen korte (0,5-2 jaar) ondersteunings-, of overbruggingstrajecten zijn maar ook middellange projecten (2-4 jaar) bijvoorbeeld tijdens fusies of overnames.  

< ZO ZIET ONS LEVEN ERUIT!

bottom of page